Skip to content

Criptomonedele reprezinta tentatia oricarui investitor la inceput de an. Toate privirile sunt atintite la acest moment pe Bitcoin, a carui crestere spectaculoasa a nascut deja o serie intreaga de intrebari.

Astfel, unii analisti se intreaba daca nu cumva acesta este semnalul unei noi crize mondiale, dar si a unei reasezari a sistemului bancar traditional, care a dat pana acum numeroase lovituri pietelor financiare de-a lungul timpului.

...continue reading "Cele mai cunoscute criptomonede pe care sa le tranzactionezi in 2018"

Tendințele din piața muncii impun cu tot mai multă vehemență obținerea unei certificări internaționale în domeniul managementului de proiect, aceasta devenind, deja, unul dintre cele mai importante criterii în baza căruia project managerii sunt angajați sau primesc măriri salariale.

Așadar, dacă până în urmă cu câțiva ani, o certificare internațională în PM era asul din mânecă al oricărui manager de proiect care își căuta un loc de muncă mai bun, în prezent, o astfel de diplomă este aproape indispensabilă pentru cei care activează în domeniu.

...continue reading "De ce a devenit obligatorie certificarea PMP pentru managerii de proiect și cum se obține"

In momentul in care vrei sa incepi o afacere, ai putea sa te gandesti la deschiderea unui magazin sau a unui supermarket, pentru ca desi sunt multe magazine in fiecare oras, cu siguranta vei avea un numar destul de mare de clienti, mai ales daca vei stii sa te promovezi putin.

Pentru ca magazinul tau sa fie cat mai atractiv pentru clienti, in primul rand, produsele pe care le vinzi, trebuie sa vina la un raport calitate – pret mai bun decat produsele pe care le vand magazinele concurente din apropierea magazinului tau.

...continue reading "Cum trebuie sa arate magazinul tau?"