Skip to content

Nimeni nu spune ca odata cu venirea iernii femeile trebuie sa piarda din eleganta, sa se infofoleasca in cele mai lipsite de stil haine si sa isi lase in urma stilul vestimentar personal. Dimpotriva chiar, aceasta poate sa fie tocmai perioada marilor experimente, cand straturile de haine si textura acestora pot sa fie sursa principala de inspiratie.

O femeie poate oricand sa fie atragatoare, daca stie cum sa combine in mod inteligent piesele intre ele. Nu este neaparat nevoie de decupaje sau de haine cu lungimi extreme pentru asigurarea unui look wow, care sa impresioneze cu orice ocazie.

...continue reading "Cizmele – pentru femeile care doresc sa fie dive in orice perioada a anului"

In momentul in care aducem in discutie articolele de vestimentatie, nu cred ca mai este pentru nimeni un secret faptul ca tricourile sunt cele mai indragite astfel de articole vestimentare, si sunt prezente atat in garderoba barbatilor, cat si in garderoba femeilor, atat in garderoba copiilor, cat si in garderoba adultilor.

In momentul in care vrei sa iti cumperi un astfel de articol vestimentar, ar trebui ca mai intai de toate, sa tii cont de calitatea materialului din care acesta este confectionat, iar pentru tricouri de cea mai buna calitate, ar trebui sa iti indrepti atentia spre modelele realizate 100% din bumbac, pentru ca sunt si mai usor de purtat, sunt si fine si placute la atingere.

...continue reading "Ce tricouri se poarta in acest an?"